Over ons

Informatie over het bedrijf

PSA Parts Informatie over het bedrijf

Informatie over PSA Parts Ltd

PSA Parts is een distributeur met toegevoegde waarde die wereldwijde IT- en CE-merken verbindt met ons uitgebreide netwerk van meer dan 5.000 wederverkopers, detailhandelaren en e-tailers wereldwijd.

We zijn actief op meer dan 40 markten met kantoren en distributiecentra in Londen, Hannover, Rotterdam, Melbourne en Rhode Island. Onze merken omvatten bekende namen, gespecialiseerde IT-fabrikanten en eigen merkreeksen die speciaal voor onze klanten zijn ontworpen.

Ons doel is om een volledige serie van Power oplossing te bieden voor uw mobiele apparatuur, zoals uw laptop, digitale camera, camcorder, persoonlijk DVD MP3 en video speler, maar ook uw handheld computer, smartphone en PDA. Wij leveren alleen prijs/kwaliteitsverhouding producten, met de best mogelijk service. Bekijk onze enorme product assortiment en neem contact op met ons expert-team als u het niet kunt vinden waarna u op zoek bent.

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft PSA een reeks end-to-end oplossingen en diensten ontwikkeld om wederverkopers en detailhandelaren te helpen hun bedrijf te laten groeien en te slagen in moderne markten die zich in hoog tempo ontwikkelen. We bieden categorie- en marktadvies van ervaren teams die gespecialiseerd zijn in uw markten, naast PartFinders, productfeeds en op maat gemaakte integraties om ervoor te zorgen dat de gegevens die u nodig hebt binnen handbereik zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe PSA uw bedrijf vooruit kan helpen.

Door het BSI met ISO 9001 gecertificeerde onderneming. Onze onderneming is door het BSI gecertificeerd met het ISO 9001:2008 kwaliteitslabel.