Bezorging, Retour & Annulering

Bezorging

 • Bestellingen die voor 16:00 uur (CET) zijn ontvangen, worden dezelfde werkdag verzonden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad.
 • Express- en economy-bezorgopties zijn beschikbaar, met services variërend van 1 tot5 dagen levertijd.

Garantie

Al onze produkten op de website zijn fabrieks nieuw en hebben een 1 jaar fabrieks garantie tegen fabrieks fouten vanaf de aankoopdag. Door de jarenlange ervaring en de sterke relatieband met de fabrikanten, wij garanderen dat produkten vertoond op de website welke geschikt zijn voor gebruik van een bepaald model 100% compatibel zijn of wij bieden een vervangend of crediteren.

Producten terugzenden

Als u een produkt wilt retour zenden voor wat voor reden dan ook, wij werken met een Back to Base retour beleid. AUB volg de hieronder vermelde stappen:

 1. Stuur een E-mail naar , vermeldt uw Order Refentie nummer (bijv. PNL12345), het waarom u dit wil retourneren en wat u wilt, een vervangend produkt of creditering.
 2. Onze Klanten Service zal u dan per E-mail een RMA (Returned Merchandise Authorisation) nummer toesturen.
 3. Stuur het produkt naar ons retour met het RMA nummer duidelijk vermeld op de buitenkant van de verpakking naar het volgende adres:

  PSA Parts 
  Bovendijk 216,
  3045 PD Rotterdam

 4. Wanneer wij het retour verzendingpakket hebben ontvangen, zullen wij u een credit rekening geven en credit betaling doen.

Bestelling annuleren

Voor al onze produkten, heeft u het recht de opdracht te annuleren binnen 7 werkdagen na afleveringsdatum.

 • Als u een order wilt annuleren welke nog niet geleverd is, dan graag een bericht naar met vermelding van uw Order Referentie (bijv. PNL12345) en de reden waarom u deze annuleerd.
 • Als het produkt is geleverd, schrijf dan aub 'Contract Annulering' op de afleveringsbon (welke is/wordt geleverd bij het produkt). Verzendt het produkt retour naar ons (deugdelijk verpakt) te samen met de afleveringsbon. Wij dienen het retour van u te ontvangen binnen 7 dagen na de dag dat u deze heeft ontvangen.

Wanneer u produkten wilt retour zenden, dan is het aan te bevelen voor uw eigen veiligheid om dit te doen met een betrouwbare transporteur. Retour gezonden produkten moeten in goede conditie zijn en met de originele verpakking in een deugdelijke verzend doos. Wij zullen het produkt bedrag retourneren na ontvangst, echter u bent en blijft verantwoordelijk voor de kosten en verzend wijze van het retourzenden.