Beheert meer dan 90% van de beste IT -wederverkopers in het Verenigd Koninkrijk

PSA-wederverkoper PSA-wederverkoper 360

De IT-distributie is de afgelopen 5 jaar enorm geëvolueerd. Onze uitgebreide service voor wederverkopers gaat verder dan alleen het verkopen van uw producten. Wij werken samen met onze klanten vóór, tijdens en na het verkoopproces om echte waarde te creëren.

PSA-wederverkoper 360

Ervaren
Accountmanagers

De wereld van de reserveonderdelen kan complex zijn. Ons team is een van de meest ervaren in de industrie. Wij beschikken over tientallen jaren gecombineerde kennis waardoor wij onze klanten beter kunnen ondersteunen.

Onze resellers profiteren van een toegewijde accountmanager die uw bedrijf begrijpt en het beste product voor u kan aanbevelen, op een "één keer goed" basis.

Ervaren <br> Accountmanagers
QuickQuote 30’

QuickQuote 30’

Wij begrijpen dat snelheid belangrijk is bij het binnenhalen van deals. Wij streven ernaar om binnen 30 minuten individuele prijsopgaven te doen met bevestiging van prijs en levertijd.

Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om de winstgevendheid voor onze partners te verhogen door middel van een reeks aanvullende diensten; waardoor wij wereldwijd de eerste keuze zijn voor wederverkopers, detailhandelaren en merken.

Opleiding van personeel

Opleiding van personeel

Wij verzorgen ad hoc of gestructureerde producttrainingen, zowel individueel als in groepsverband. De training kan offline of live online worden gegeven, afhankelijk van uw behoeften en de beschikbaarheid van uw personeel.

Onze opleiding geeft uw personeel het vertrouwen en de kennis om snel de beste oplossingen voor uw klanten aan te bevelen, met het potentieel voor een hogere marge.

Partner marketing

Partner marketing

Wij werken samen met wederverkopers om de zichtbaarheid van onze merken bij uw klanten te vergroten. Ons interne marketingbureau werkt samen met uw team aan op maat gemaakte promoties, zowel digitaal als in gedrukte vorm, om de klantenbinding te vergroten en extra inkomsten te genereren.

PartFinder

PartFinder

Onze PartFinder is de motor van onze service. Hiermee kunnen uw medewerkers of klanten binnen enkele seconden een volledig assortiment originele en vervangende onderdelen en accessoires voor hun apparaten vinden.

Maak hier een proefrit van 5 minuten en zet vandaag nog de eerste stappen om 360.000 onderdelen aan uw website toe te voegen. Wij nemen u het werk uit handen van vergelijkingen en het bijhouden van informatie, zodat u zich kunt concentreren op uw klanten.

configurator
  • 300.000 modellijsten
  • Aanpasbaar ontwerp
  • Basis set-up in minder dan een uur
  • Integratie op maat ook mogelijk

De thuisbasis van 2-POWER

Meer dan 20 jaar geleden gelanceerd en nu goed voor meer dan 2.000 producten, heeft 2-POWER wereldwijd meer dan 5 miljoen apparaten verkocht. Het 2-POWER assortiment omvat IT-onderdelen, vervangende stroomproducten en consumentenelektronica; het biedt u alle voordelen van OEM-producten, zonder het prijskaartje.

Bespaar tot 40% ten opzichte van het OEM product. Alle voordelen van het origineel - zonder het prijskaartje.

Onze garantie voor aangesloten apparatuur biedt tot £ 2.000 aan uitgebreide dekking.

Wereldwijd zijn er meer dan 5 miljoen apparaten verkocht in de 2-POWER productreeks.

Alle 2-POWER batterijen en laders zijn voorzien van Smartwatch Protect, ontworpen om uw toestellen te beschermen.

Close

Bespaar tot 40%
met 2-POWER

2-POWER biedt een van Europa's populairste assortimenten reserveonderdelen en randapparatuur. Met meer dan 5 miljoen verkochte toestellen vertalen hun ervaring en volume zich in gezondere marges voor u als wederverkoper, terwijl ze uw klanten besparingen tot 40% opleveren. Winst voor iedereen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.

Watch Now

Op maat en eigen merk

Als u op zoek bent naar iets dat uniek is voor u als wederverkoper, biedt PSA een op maat gemaakte kitting- en bundelingsservice, naast een volledige productontwikkelingsservice voor uw eigen merk.

Ons eigen team en onze ultramoderne productie kunnen complete eigen merkreeksen leveren met MOQ's die kleiner zijn dan u zou denken. Neem hieronder contact op als u meer wilt weten.

MEER INFORMATIE

Uw virtuele magazijn

Wij hebben meer dan 4.000 verschillende productlijnen voor een enorme reeks apparaten, die de volgende dag geleverd kunnen worden. Met onze dropshipping-dienst kunnen wij fungeren als uw virtuele magazijn en producten rechtstreeks aan uw klanten leveren.

Voeg uw eigen verzendnotities, onderdeelnummers en branding toe voor een ongeëvenaarde uitbreiding van uw bedrijf.

Wereldwijde logistiek

PSA exploiteert logistieke hubs in 5 landen en bedient vanuit deze hubs 60 landen. Met ons magazijn in Hannover kunt u uw EU-klanten na de brexit snel en eenvoudig bedienen zonder de complexiteit van grensoverschrijdende zendingen.

Zet de volgende stap naar PSA Reseller 360°

Sluit u aan bij onze wederverkopers en ervaar een nieuw niveau van service in de distributie van reserveonderdelen

NEEM CONTACT MET ONS OP