Het zware werk uit handen nemen bij het creëren van categoriewaarde voor detailhandelaren

PSA Detailhandelaar PSA Detailhandelaar 360

Het detailhandelslandschap is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd, niet in de laatste plaats door de pandemie. Om te slagen hebben moderne detailhandelaren een distributiepartner nodig die het verkoopproces begrijpt en het zware werk uit handen neemt om waarde voor de categorie te creëren.

PSA Detailhandelaar 360

Volledig Categoriebeheer

Onze deskundige categoriekennis en sterke partnerschappen met merken stellen PSA in staat robuuste, waardecreërende aanbevelingen te doen en u te helpen deze aan uw klant en uw bottom line te leveren.

We werken met u samen om uw doelstellingen voor de categorie voor het seizoen te begrijpen en adviseren een strategisch assortiment en handelsplan om deze doelstellingen te bereiken.

Volledig Categoriebeheer
Een volledige 360º

Een volledige 360º

Een volledige 360º-benadering van accountbeheer geeft onze detailhandelaren de ondersteuning die ze nodig hebben om assortimenten te creëren die de waarde en winstgevendheid van de categorie verhogen; dit creëert een duidelijk voordeel voor detailhandelaren in het huidige snel veranderende retail- en online-landschap.

We volgen de prestaties van uw assortimenten op de voet en komen regelmatig met u bijeen om de vooruitgang te bespreken, problemen op te lossen en uw strategie voor de volgende handelsperiode te optimaliseren.

Ons CVP (continue verbeteringsproces) zorgt ervoor dat zelfs de kleinste mogelijkheden om uw aanbod te verbeteren regelmatig worden herzien en waar nodig geïmplementeerd.

Ervaren Accountmanagers

Met deskundige categoriekennis

Ervaren Accountmanagers

Ontwikkeling van assortiment

Laat ons u helpen een optimaal productassortiment voor uw klanten te ontwikkelen.

Ondersteuning voor detailhandel

Ondersteuning voor detailhandel

Ons ervaren team creëert promotieprogramma's op maat en stelt commerciële plannen op om een succesvolle productverkoop te garanderen. Gebruik maken van onze kennis van wat, wanneer en aan wie, om de prestaties tijdens piekperiodes te maximaliseren en het hele jaar door extra activiteiten te ontwikkelen

Ontworpen voor u

Ontworpen voor u

We kunnen op maat gemaakte in-store en online oplossingen voor uw bedrijf creëren

Inclusief:
  • POS-schermen
  • Zachte en harde bundeling
  • Exclusieve pakketten
  • Kitting
Beheer van contentcreatie

Beheer van contentcreatie

Ons in-house marketingbureau werkt als een verlengstuk van uw team en staat klaar om te helpen opvallend beeldmateriaal en boeiende teksten te creëren voor in-store POS en digitaal.

Drop-shipping & virtuele opslag

Flexibel en betrouwbaar; PSA kan rechtstreeks in uw distributiecentra leveren, rechtstreeks aan uw klanten, of een combinatie van beide.

Drop-shipping & virtuele opslag

Zet de volgende stap naar PSA Retailer 360°

Sluit u aan bij enkele van de meest innovatieve detailhandelaren van Europa en ervaar een nieuw niveau van dienstverlening in de distributie

NEEM CONTACT MET ONS OP